Ordning: två små hemmabarn

Brand!

Som ni kanske märkte TIDIGARE IDAG så kikade Lovisa och Isolde in här igår. Eller kikade in och kikade in, de var här i åtta timmar :p Vi hade det jättemysigt och det var riktigt härligt att få komma ut en stund i snön, även om det var snabba puckar i och med lilla I. Väl inne, tack och lov, började vår golvlampa i vardagsrummet att blinka och ryka. Simon hade kommit hem och slängde sig fram för att släcka den och rycka ur sladden, så allt gick bra. Fy vad läskigt dock! Den är bara drygt ett år gammal så det måste vara nån typ av produktionsfel… Mio har mailats, så får vi se vad som händer.

Som vanligt får jag inte en bråkdel av det jag vill ha gjort ordnat när L&I är här -man kommer in i ett bebismys-tempo, så idag har jag mycket att ta ikapp. Hembestyr i största allmänhet, datorbestyr med ansökningar, plugg och bokningar, och sen är det dags att börja storstädningen inför julen. Ja, det är faktiskt dags! För att ge gravidkroppen en ärlig chans blir det ungefär ett rum om dagen, och sen samma sak när det är dags för pyntningen -och första advent är redan om några veckor!

Lite senare ikväll dyker Barnrummet 2 upp med bilder på de färdiga väggarna i rummet! Inte ett klassiskt flickrum och inte efter de vita trenderna heller, kan man lugnt säga… Det syns snarare att jag tycker om den typen av barnböcker jag tycker om 😉 Håll utkik!

IMG_2167

Firade ni kladdkakans dag igår? Här hemma slängde jag ihop lite kladdkakemuffins! (Hur goda är inte inlagda mandarinklyftor?!)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats