Ordning: två små hemmabarn

Bröt ihop totalt

Igår rasade min värld ihop totalt i nån halvtimme. Vår hårddisk ramlade i golvet och gick inte att starta. Bara materiella ting? Nej, faktiskt inte. På hårddisken finns alla våra foton sen 2005, vi har säkerhetskopior, men inte sedan oktober ungefär -alltså innan Matilda föddes. Vi har Matilda här och jag gick in och satte mig och såg på henne när hon sov och repeterade för mig själv hur fånig jag var -hon är ju det viktiga! Inte foton på henne. Men jag behöver de där bilderna. Jag har fortfarande inte orkat titta på alla neonatalbilder, och jag behöver få göra det i min takt. Sen tar jag ca 50 bilder om dagen på henne och efter allt det jobbet skulle det kännas förjävligt att förlora alla hennes bebisbilder.

Tillslut klappade Simon till disken och den började fungera. Nu är allt säkerhetskopierat och har stått och laddat upp mot en molntjänst hela natten.

Jag tror jag behövde gråta lite. Vet inte när jag gjorde det senast…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sofiordning

   Lovisa -Ush ja, verkligen! Nästa det är att skaffa ett brandsäkert kassaskåp att förvara kopior i ?

 1. Trebarn

  Förstår hur du känner det och jag vill tacka för ditt inlägg för du påminde mig om att jag inte har gjort någon backup på min lilla tjej. Ska göra det direkt nu så jag inte glömmer det. Ha en bra dag ?

  1. sofiordning

   Trebarn -Det är ju så lätt att glömma/inte tänka på! Livet rullar ju på och rätt som det är har flera månader gått sen ens lilla kom. Tack för din kommentar ❤

stats