Ordning: två små hemmabarn

IMG_74632

Jag heter Sofi och är 28 år. Jag bor söder om Stockholm tillsammans med min man och två döttrar och med en tredje i magen som kommer närsomhelst!

Här på bloggen kan ni följa vår vardag med bus och lek, tjejerna går inte på förskola utan vi hittar på våra egna äventyr dagarna i ända ❤️ Jag har många små intressen och delar med mig av lite av varje. Min dröm är att nån gång arbeta med att skriva och illustrera barnböcker och det (tillsammans med den teurapeutiska effekten) är främst varför jag skriver här. En början. Ett sätt att få igång skrivandet som jag annars lätt bortprioriterar. En positiv press! Ordning -mitt sätt att hålla reda på livet och sporra lusten att orda!

 

Har ni några frågor eller är intresserade av samarbeten når ni mig på: [email protected]

stats