Ordning: två små hemmabarn

En liten uppdatering

Godmorgon!

Jag försöker tvinga mig själv att ligga kvar lite i sängen och ta det lugnt en stund, alla sover och jag har egentligen för vana att gå upp nu nån gång efter 6 för att hinna röja av lite innan alla vaknar.

Idag ska paket tillverkas och slås in nu på morgonen (Matilda pärlar och pärlar just nu och ville hinna göra lite fler smycken), sen ska Matilda och Simon iväg på hennes gympa och jag och Emeli stannar hemma och badar Selma. Efter det är det iväg för att fira min systerdotter Nelly som fyllt år ?

Matilda älskar sig gympa, jag är så glad både att vi satte henne där och att vi fortsatte med termin två… Men hon är det ENDA barnet som går kvar och det är lite trist. Tycker vi. Matilda bryr sig inte ett smack, haha. Nästa termin ska Emeli få börja också, men Matilda får nog byta till Skridskoskola. Det känns extra viktigt att de ha något sånt här just som hemmabarn tycker jag… Lite en egen grupp att tillhöra. Och Matilda ser ju på det nästan som sitt jobb och är så stolt över att ha varit där ❤️

Det är så svårt att sticka in och skriva ett litet inlägg när jag skriver så sällan, så jag tar och bombar er med lite bilder också som lite recap, enjoy ?

Julklappsbyte, haha! Äntligen!

Redo för isen ❤️

En massa mystid med kusonfamiljen ?

Vi har hängt en del hos mina föräldrar

Och så har förberedelserna för Emelis bilkalas dragit igång!

Kram på er ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats