Ordning: två små hemmabarn

”Jag behöver en kram och en puss”

… Så sa Matilda idag med tårar i ögonen efter att Simon dragit iväg på jobb där han blir borta till på fredag. Och jag trodde det var mig hon ville ha det av, men nej, det var Emeli hon frågade. Fina tjejerna.

Nu ligger jag här i stora sovrummet med Emeli till vänster om mig i sängen, Matilda till höger i sin säng, och Selma i spjälsäng i fotändan. Jag försöker njuta. Det är härligt när de sover sött och man bara får vara nära och gosa… Men ja, det blir spännande att se hur många timmar sömn vi får ihop inatt! Håll tummarna för att vi ska få sova gott fram tills klockan ringer! Den ringer för att det kommer en reparatör och kikar på vår tvättmaskin imorgonbitti såklart! Bra timeing! Hehe skönt att bocka av iallafall. Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats