Ordning: två små hemmabarn

Jollyroom-leverans!

Så sjukt imponerad! Jollyroompaketet kom igår! Bara ett dygn efter att jag hade beställt det. Just när man beställt möbler känns det extra stort att de kommer så fort tycker jag, och SÅ KUL!!! Jag var värre än ett barn på julafton, haha. Stooora paket fyllda med saker man VET att man önskat sig. Och jag är supernöjd!

IMG_1587IMG_1596

Allt var jättefint, men lekfilten tog hem priset. Det var så galet fin, mycket finare i verkligheten än vad jag tyckte den såg ut att vara på bild. Mjuk och mysig, fina färger, spegel och en massa olika texturer med bl.a. prassliga löv. Underbar! Katten älskade den dock också så jag fick gömma undan den lite. Han kröp under den och satte sig upp så att han fick som en mantel, haha. Så nöjd helt enkelt.

Annars gick läkarbesöket jättebra igår. De sjukskriver pö om pö så den här gången är jag sjukskriven till sista november, men det känns bra. Nu är alla papper iordning för över en månad till, jag ska bara invänta vad försäkringskassan säger så kan jag förhoppningsvis slappna av sen.

Idag blir en lugn dag men lite eventualiteter. Kanske är jag hos Lovisa och Isolde ett tag, kanske kommer min kusin hit och målar lite i barnrummet, kanske tar jag bara det lugnt och går och plockar lite. Vi får se. Vad ska ni göra idag?

IMG_1589

Kvällsbild från igår

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats