Ordning: två små hemmabarn

Listan nu

Förra veckan delade jag den här listan med svar från ett år sedan (se inlägget HÄR), här är den uppdaterad!

Just nu:s…

Onyttighet… Grädde och smör. Jag blir vrålhungrig ibland och då är det socker och FETT min kropp längtar efter! Kaaaan ju vara så att amningen påverkar lite. Åh, sen äter jag inte choklad just nu (BVCs rekommendationer)så det blir en del lakrits.

Jobbiga… Värmen. Sorry, men jag är inte en av dem som tycker sommaren är bäst och just nu lider verkligen barnen till och från. Tack och lov för AC.

Köpsug… Barnkläder! Alltid. Det är så härligt med nya och fräscha plagg utan fläckar. Men det varar ju bara i två minuter.

Bloggplan… Ett inlägg med Emelis önskelista! Jag har gjort sånna förut och med stundande namnkalas har det efterfrågats! Dyker upp hyfsat snart.

Middag… Parmesangratinerad aubergin och couscous.

Besök… Grannen kom förbi med en kasse barnmat deras barn var för gamla för, jättesnällt!

Fina… Syskonkärleken tjejerna emellan. Emeli tycker Matilda är det mest spännande som finns och lyser upp när hon närmar sig. Matilda blir förkrossad när Emeli gråter och kommer med alla sina bästa leksaker till henne då. Igår tog hon en gosedjursbjörn och satte nosen mot Emelis med ett ”bupp!” upprepade gånger.

Glada…. Simon har lite komp att ta ut innan han slutar (byter firma) och försöker gå lite tidigare varje dag. Det är jätteskönt att då få laga middag i lugn och ro, och att han faktiskt hinner leka med barnen.

Längtan… Emeli. Fast hon i stort sett sitter fast på mig hela tiden. Jag går liksom sönder på mornarna när hon tar sovmorgon flera timmar längre än oss och det smärtar mig att jag inte hinner sitta och prata en massa med henne så som jag gjorde med Matilda.

Fundering… Hur vi ska göra med fler/inga fler barn.

Outfit… Korta shorts och off-shoulder topp.

Saknad… Syskonbarnen. De har ju sommarlov och jag går hemma, jag måste skärpa mig och se till så vi ses mer.

Matilda… läser jättemycket. Hon har alltid varit boktokig och nu har hon kommit till det stadiet, sen en tid tillbaka, att hon gärna hämtar en bok och sitter och bläddrar och läser högt för sig själv. Underbart att se och lyssna på. Man hajjar ju till på hur man själv gör också, när man ser henne härma -tex gör hon tecknet för ”klättra” när hon läser Max lampa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats