Ordning: två små hemmabarn

Lördag

Vilken mysig dag vi haft idag. En härlig långfrukost med lite extra gott, mina föräldrar här på lunch och fika, loppis, långpromenad, ekonomiplanering (jo det är en rolig sak) och mysmiddag med te och med varma mackor.

Jag har lyckats fylla min mobil! Jag måste se till att tömma den imorgon! Här är några av bilderna från idag som fick det att svämma över:


Lakrits-kaka! (…den är  alltså inte bränd ?)


Matilda gjorde strumpbyxe-premiär! Söt-chock! Ser ni förresten hur stark i nacken hon är? Och inte bara det, hon trycker ifrån med armarna också! Lilla söta Skalle-Per.

Jag plockade glatt fram vårkappan -bara för att märka att jag inte ens i närheten kan knäppa den över bysten längre! Jisses, jag hade den ju till och med i höstas när jag var gravid, men NU kan jag inte ha den?! Som tur var var det varmt så jag kunde envetet ha kappan ändå.


Vi fick en bukett med riktigt krispiga tulpaner i härligt påskiga färger av M&P! På promenaden fick lite blåbärsris följa med hem för att göra dem sällskap. Det ger en sån känsla på en gång, en bukett med blommor.

Vi plockade även lite ris som ska påskpyntas… frågan är med vad. Det är ju en sån debatt kring fjädrar just nu så jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen. Hur tänker ni? Jag är så ”hemsk” att jag köper dunkuddar, då känns det som en droppe i havet att spara in på två paket påskfjädrar och bara hyckleri… eller?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats