Ordning: två små hemmabarn

Nu är det helg!

Ush vad tråkigt det har varit här inne idag… Jag känner mig orklös och oinspirerad. Två halvdagar på jobbet = trött!

Nu sitter jag i soffan och halv-glor på Idol medan fryspizzan är i ugnen. Jag har inte kollat på Idol sen Amanda Fondell-tiden, när det nu var… Men nu säger alla att den där Jesper är bra så jag inväntar hans framträdande för att se vad han går för. Hon Renaida hade ju en sjukt rörande bakgrundshistoria iallafall!

Tidigare ikväll ringde min morbror, och det verkar som att vi får två av sovrummen målade inom kort! Superkul, jag ser fram emot lite uppfräschning i de rummen. Så ska jag gå loss med sänggavel, kuddar, tavlor osv sen ☺️

När jag kom hem hade mina föräldrar varit här och bl.a. lämnat en ros! Say what? Hur gulligt som helst, en sån fin gest! ??


Maken jobbar ikväll, så det är jag och katten några timmar till. Storstädningen i köket som jag bara pausade för att jobba lite får dock fortsätta vara pausad till imorgon. Jag orkar inte! Men vad gör det, för maken jobbar då med ?


Vad mer helgen bjuder på får vi se ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats