Ordning: två små hemmabarn

Ny vecka

Godmorgon!

Härliga start på dagen! Jag fick till ett yogapass med Matilda bredvid i vaggan! Första gången jag försöker, och inga problem alls! Andra tvättmaskinen för dagen snurrar på och nu ska jag slänga ihop en smoothie 🙂 Mina enda konkreta planer för dagen är att ringa förlossningen och kolla varför jag fortfarande inte fått någon remiss till specialistmödravården för återbesök, samt till min gynekolog för att boka tid för cellprovtagning. Vi lyckades inte ta alla prover som skulle tas efter min KONISERING eftersom jag var gravid och började blöda för mycket, så nu hoppas jag på att kunna avsluta det kapitlet.

Senare dyker ett recept upp på bananugnspannkaka. Det var ganska precis ett år sedan som jag publicerade ORGINALRECEPTET på min gamla bloggadress, och det har varit ett av de allra mest besökta inläggen. Igår slängde jag ihop en variant av det, så nu kan ni prova en ännu enklare version om ni vill 🙂 varmt rekommenderat!

En liten bildbomb innan vi säger hejdå:

Bananugnspannkaka

Vårt sovrum efter att vi hade flyttat om lite igår. Vi saknar ett riktigt nattduksbord, så det ska införskaffas. Jag funderar på att göra lite ”hemma hos oss”-inlägg, så ni får se hur vi har det… Låter det som något som vore kul?

Matilda i sjalen <3Simon bakade en jättegod kladdkaka!

Nej, nu sätter vi fart igen! Ha en bra dag 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats