Ordning: två små hemmabarn

Radhuset: Nedervåningen efter 1år & 3månader

I augusti när vi hade bott i radhuset i 1 år och 3 månader fotade jag vår nedervåning, eftersom det var precis 1 år efter DET HÄR inlägget! Jag vet inte vad ni tycker, men jag tycker att det är jätteroligt att ha sånna här inlägg att jämföra emellan.

Jag älskar inredning men lägger i stort sett ingen tid på det. Framför allt inte på just nedervåningen, där vi sällan är och där gäster aldrig är. Så det är verkligen frustrerande… Nedervåningen har mer potential än vad vi gjort med den, helt klart, och till största del fyller den bara en förvarings/sov/lekfunktion och det saknas faktiskt fortfarande lister och färg. Men men. Så här ser det ut nu!

Rakt nedanför trappen har vi hallen, med byrå för tjejernas kläder och hemvrå under trappen. En förlängning av deras rum helt enkelt.

Första rummet sen är tjejernas rum, som de alltså har tillsammans nu (sist var det bara Matildas), men jag har inte flyttat över några av Emelis saker än. Bästa förändringen här är att vi bytt ut den enorma dörren som blockerade passagen i hallen mot en vikdörr. Guld.

Sen har vi vårt sovrum. Och eh, ja… Det är praktiskt. Sängen har fått flytta upp mot väggen både för att det är mindre läskigt när tjejerna sover i sängen då och för att jag ville ha mer klädförvaring. Lilla sängen där står och väntar på bebis för hennes första månader då jag kommer vilja ha henne i vår säng eller åtminstone i vårt rum, men sen har hon sitt rum där bak i grönt.

Det här är ju Emelis gamla rum men heter nu bebisrummet. Alla tavlor och saker är Emelis och ska självklart över till hennes rum, men jag har inte velat sätta upp nya saker än så de är kvar än så länge.

Så ser det ut! Tvättstugan har vi gett upp och bara dragit för. Förhoppningen har varit att hinna göra om den helt och hållet innan bebis kommer, men dagarna rinner iväg.

Fler bilder kommer allt eftersom, så får ni se vad som hänt på de andra våningarna!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats