Ordning: två små hemmabarn

Semlor i oktober

Det blev fullt hus här idag! Mamma och pappa fick med sig min systerdotter Molly hit, och samtidigt kom min morbror Pelle och la ett första lager spackel i barnrummet. Mamma, pappa och Molly hade med sig en bukett blommor från trädgården, inte illa i oktober!

IMG_1513

Så blev det fika och jag fick mina efterlängtade semlor! Det är så mycket godare med hembakade tycker jag! Semlor i oktober var något nytt, och kombinerat med julmust också! Sjukt gott var det! 🙂
IMG_1504
IMG_1506

Molly passade också på att låna vårt badkar, känns så kul att vi har ett nu! Syskonbarnen får gärna komma och plaska 🙂

Mitt i allt glömde jag att marinera kycklingen till middagen, så det blev hembakad pizza istället. Getost, bacon, soltorkade tomater, honung, pinjenötter, ruccola och en tomatsås med massor av vitlök i. En favorit här hemma, och så snabbt och lätt att göra!IMG_1515

Nu är jag helt slut, trots att jag tog en timmes tupplur tidigare… Simon håller på att skruva ner gardinstänger osv. i barnrummet, och jag och magen tar nog och gör en riktigt tidig kväll nu. God natt, hoppas ni också haft en bra dag <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats