Ordning: två små hemmabarn

Sen kväll och byte av barnmorska

Hej hopp! Här kommer ett i min mening seeeent inlägg! Jag börjar 6.30 imorgon så jag borde verkligen sova.
Lite kort om dagen så hade vi en så mysig förmiddag med frukost med tända ljus framför tv:n, tvättvikning i soffan, lunch tillsammans och sen skjuts till jobbet. Kort efter att jag blivit hämtad åkte vi till MVC, och där fick jag en ny dos energi av Annica vår nya barnmorska.

Vi går på Mama Mia söder och trivs enormt bra. Pga ett inbrott (!) fick vi träffa Annica istället för vår ursprungliga barnmorska (BM) Ann en gång, och även fast vi var galet nöjda med Ann satte Annica stora leenden på våra läppar. Vi klickade verkligen med henne, och det är ju så det ska va! Jag velade ett par veckor innan jag vågade ringa och be om att få byta BM, men de var så underbara när jag väl gjorde det att det kändes galet bra. Nästan som att de uppmuntrade det, ”jamen vad roligt att ni trivdes med Annica!”, ”självklart, det är så vi jobbar här!”, ”ni är absolut välkomna att kontakta mig (Ann) närsomhelst ändå”… det känns som att vi har en hel mottagning med barnmorskor bakom oss, inte bara en. Jag ska återkomma med ett längre inlägg om underbara Mama Mia längre fram, när vi hunnit vara där fler gånger! Men till er som funderar på att byta barnmorska, GÖR DET! Det är meningen att man ska kunna göra det, och det är meningen att ni ska gå till någon som LYFTER er graviditet, gör den ännu bättre!

Tillbaka till sammanfattningen av dagen! En av höjdpunkterna var ett kort men gott möte med min storebror Richard och brorsdottern Flora. De kon förbi med lite lussekatter efter att ha skapat en enorm craving för det genom en bild på Instagram igår. Så gott! Vi gjorde lattes med kardemumma och bara njöt!
Jag som brukar vara så hård med att  inte äta/dricka julrelaterade saker för tidigt. Som gravid den här julen får jag göra undantag!

IMG_9583
Men så mycket längre det här inlägget blev än vad jag hade tänkt. Bäst att jag säger godnatt innan det blir ännu värre ❤️ imorgon har jag flera innehållsrika inlägg planerade, så håll utkik! ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats