Ordning: två små hemmabarn

Sjuuuuuk!

Jag som mådde så bra.

Simon kom för att hämta hem mig och Matilda från mamma och pappa, vi åt lunch och packade ihop i lugn och ro, och sen slog det till. Från ingenstans. Jag fattar ingenting. Jag blev frossig och öm i hela kroppen och bara mådde skit. Tog en tupplur och mådde sämre när jag vaknade. Fan.

Vi åkte hem, jag höll mig på avstånd och Simon tog Matilda de två timmarna innan det var dags för henne att sova. Jag höll mig på soffan hela natten så vi inte skulle dela sovrumsluften och nu har S&M åkt tillbaka till mina föräldrar. Suck och stön. Lilla grynet, det är väl ett under om hon håller sig frisk.

Idag är hennes 11månadersdag. Simon skulle försöka ta en fin bild. Matilda överraskade mig med att ställa sig upp vid gåvagnen och själv promenera längst hela vardagsrummet med stora kliv. Det är nog inte hur många veckor som helst kvar innan hon går. Jag har tre beställningar på födelsedagspresenter och dekorationer som jag ska skicka iväg under dagen. Men nu är det att ta det lugnt, bli frisk… och ringa specialistmödravården med en medicinfråga. Slutsvamlat för stunden, vi hörs senare ❤️

Lite egentid för mig och magen

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats