Ordning: två små hemmabarn

Skrotar runt

Det blir mycket kramar hela dagarna igenom just nu. Matilda vill gärna vara uppe i famnen, och då vi är ensamma hemma och kvällarna blir korta eftersom Simon kommer hem sent, har jag svårt att hitta fokus och tid för att sätta mig och blogga. Eller skriva över huvud taget. Bare with me, jag försöker hitta luckor!

Igår spenderade vi dagen hos mina föräldrar och Milo (nybliven nioåring!) Matildas kusin, var där och gosade med henne.


Imorgon bär det av till neonatalen för ”tre-månaders”-återbesök hos läkare och för första gången sjukgymnast. De ska kolla på Ms utveckling, och jag har sett fram emot det jättemycket… men sen igår nån gång är jag galet nervös. Fy, tänk ifall något inte stämmer? Alla omkring mig verkar tycka att jag är knäpp, Matilda är ju perfekt! Men vem vet vad läkarna tittar på…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats