Ordning: två små hemmabarn

Tavlor till barnrummet

Jag sa ju att det skulle dyka upp barnrumsbilder här redan i lördags, men det hann ju bli mörkt! Inget jag tänkte på då, vilket litet foto-fönster man har om dagarna nu mera 😉 Bilderna är dock tagna nu och dyker upp inom kort! Vi är så galet nöjda. Simon jobbade som f*n för att få allt klart i helgen och alla möbler och saker vi har hittills är på plats. Jag vill bara vara där inne och mysa hela tiden.

Nu saknar vi säng/vagga och vi ska iväg till Ikea nästa helg för att köpa tavellister, ramar, kabellister, en till matta, fårfällar och kuddar med fodral. En beställning på en måttsticka ska gå iväg så småning om:

MÄT

Finns att hitta HÄR

…och jag har suttit och tittat igenom alla tavlor som finns på Jollyroom efter några favoriter. Jag är helt säker på att jag vill ha en alfabetstavla, men sen vet jag inte VAD av allt fint jag ska välja! Bäst hittills:

ABC

Grönt ABC, Färgglatt ABC, Tygtavla, Fordon

Tavlor

Mus, Färgglad, Björn, Grävling, Ekorre, Kanin

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats