Ordning: två små hemmabarn

Trist uppdatering

Provar att skriva här igen då. Telefonen vill inte samarbeta med mig och jag har gjort minst 10 försök. Nu verkar största problemet vara att jag inte kan göra bindestreck, utrops eller frågetecken och det får vi väl klara oss utan då… Alla mina bilder är ju här och jag orkar faktiskt inte föra över dem till datorn just nu.

Livet just nu. Det är det nervösa veckorna och jag är ett vrak större och större del av tiden. Barnet räddas om det föds men är litet. Tre veckor kvar tills Matilda föddes. Sen hoppas jag på att min hjärna börjar fungera igen iallafall. Jag klarar liksom inte att låte tankarna vandra alls, surfar eller har tv eller radio på jämnt. Kan typ inte titta på tjejerna utan att börja gråta. Så tacksam för dem och så rädd att behöva vara ifrån dem flera månader om bebisen skulle komma nu.

Jaja. Så glad att vi redan är här iallafall, slippa ha den här perioden framför oss. Visste ju att den skulle vara värst. Tappmätning på tisdag.

Annars. Eh. Ja, ingenting tror jag. Verkligen ingen koll på livet utanför min bubbla. Men bilder har jag.

Barnen älskar Victor, Angelicas son, och pratar gärna med honom, klappar fint och ger leksaker. I bakgrunden här är bak på gång, Angelica fixade chokladkaka åt oss, fina hon.

Nu har vi bara en solros kvar i rabatten, alla andra har gått av. Men oj vad häftigt det har varit att se dem växa. Och växa. Och växa. I helgen eller nästa så är det dags att höstbona trädgården, klippa ner allt och lägga på halm på jordgubbarna.

Tack för att ni kikar in❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats