Ordning: två små hemmabarn

Utflykt och tillflykt

Hejsan, här har det varit tomt men det har kliat i fingrarna!

Först och främst FREDAGEN! Som innebar premiärbesök hos specialistmödravården på Huddinge sjukhus. Tanken var att Simon som hade tagit ledigt skulle vara hemma med Matilda så att inte hon behövde dras bland alla sjuka på ett sjukhus, men fina Angelica tyckte annorlunda! Hon drog ut sin donkey till tvillingläge och tog med både sin Olivia och Matilda på utflykt till Lida friluftsområde så att Simon kunde följa med till läkaren! Efter besöket (som vi går in på närmare i ett separat inlägg -myyyyycket att berätta!) åkte vi bort till dem, gick runt lite, och tog en fika. Besöket glömdes nästan bort och det blev en jättetrevlig utflyktsdag av det!

På kvällen kom min brorsdotter Flora hem och sov över hos oss. Vi åt pizza, gjorde fotbad, fixade naglarna och åt choklad. En heldag av mys!

LÖRDAG morgon vaknade Simon med ont i halsen. Kanske. Eller inte. Eller mjo… så jag och Matilda bad om hämtning och tog flykten ut hit, till Dalarö och mina föräldrar. Tur det, för idag är Simon sjuk på riktigt och hittills mår jag och (viktigast:) Matilda bra.

Matilda tycker att det är spännande här och att hennes morföräldrar är roliga, och vi får en massa god hemlagad mat -då vi kan inte klaga!

En massa härliga björnbär har vi plockat också (=överlycklig och lila Matilda) från monsterbusken som mamma och pappa fick i litet format av oss för bara några år sen.

Nu har jag fått ur mig en liten uppdatering iallafall, vi får se om jag hinner skriva spec mvc-inlägget lite senare ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats