Ordning: två små hemmabarn

Vätsketema

Mörk och murrig morgon idag. Regnet öser ner och det för det så mysigt att sitta inne under en filt i soffan. Tyvärr ska jag inte till jobbet idag, jag tror jag har urinvägsinfektion igen och måste och lämna prov. Jag hade verkligen sett fram emot jobbdagen idag, vi skulle fortsätta bygga på vår modellkoja och ha gympa i min lilla grupp med 6 barn. Sånna dagar när vi verkligen ska göra något är så roliga… Men nu ställer vi om och myser i soffan ett tag innan telefonbokningen öppnar.


Jag blev glad för tidigt angående badkaret förresten. Såklart var det alldeles repigt. Till största delen på undersidan, men också upp på sidan så det kommer synas. Det känns ju inte värt att betala 8000kr för ett skadat badkar. Jag pratade med kundtjänst igår och ska maila bilder till reklamationsavdelningen idag, sen startar de ett ärende och ska höra av sig om några dagar. Det känns ju som att det bästa de skulle kunna göra är att ge oss nån del av summan tillbaka som kompensation, för jag har verkligen ingen lust att vänta en månad till på ett nytt (och kanske repigt det också) badkar. Samtidigt vill vi ju inte ha ett repigt badkar ☹️️ vi får väl se om ett par dagar helt enkelt. Tills dess står det här i hallen. Smidigt.


Nä, det här skulle vara en uppdatering, inget klagoinlägg. Det blir säkert en bra dag det här! Ska träffa Lovisa och Isolde en snabbis så att L jag ta bort ett stygn som vårdcentralen glömde där jag tagit bort mitt födelsemärke. Kanske baka något också? Lite beroende på när jag får komma in till företagshälsovården, måste ha läkarintyg från dem första frånvarodagen nämligen. Något kul ska väl iallafall hinnas med! 

Kramar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats