Ordning: två små hemmabarn

Yoga och yesterday

Göra rent ugnen med foglossning var inte en hit. Att sen ta sig iväg på en utflykt till sjukgymnasten också… Jag hade sååå ont igår, inatt och även nu på morgonen. Helt panikartat. Så igår slogs jag för första gången av tanken att det kaaaaanske kommer vara liiiiiite skönt när det här är över. SÅ dåligt samvete för det! 😛

Nu på morgonen har jag rört mig i snigelfart och sedan tagit mig tid att göra lite stillsam yoga. Sjukgymnasten var jättepositiv till att jag brukade göra yoga (innan graviditeten) och uppmuntrade starkt att jag skulle sätta igång med det igen. Jag fick några papper med rörelser som är standard, men som jag skulle utgå ifrån för att hitta yoga-övningar som lämpade sig bäst. ”Mer core än streching” var väl huvudpunkten. Efter dryga halvtimmens pass nu mår jag redan så galet mycket bättre. Endorfiner alltså <3 Sen insåg jag att när jag tar mig tiden och lyssnar på kroppen är jag faktiskt inte så stel som jag känner mig, lite rörlighet har jag kvar. Så skönt att veta. Hos sjukgymnasten provade jag också att gå med kryckor, men nej… Det hjälpte inte. Hon rekommenderade det inte ens utan det var bättre att jag rörde mig långsamt och med små steg än att jag använde kryckor. De finns bara ett samtal bort om jag skulle komma till den punkten, men enligt henne gör inte kryckor livet lättare eller mindre smärtsamt utan det handlar om ifall man inte kan ta sig upp ur sängen -då är de bättre än ingenting. Så här ser det ut när jag tränar. Jag tror att jag ska beställa en tjockare matta dock, för det känns i svanskotan när jag ligger ner, den HÄR ser jättelockande ut! Det är nämligen svårt att hitta en tjock och SNYGG matta, men den här hade en roligare färg och helt överkomligt pris.

IMG_1483

Annars fortlöpte dagen ändå igår och middagen hade stått i ugnen hela dagen, så jag slängde bara ihop några bröd med köksassistenten när jag kom hem. Pulled pork gjord på PicNicbog och egen bbq-sås:

IMG_1475IMG_1481

Inget fel på det, det var supergott och det blev ca åtta portioner för 70kr 🙂

Idag ska det tas riktigt lugnt för att vila fogarna, men jag ska baka semlor (som jag varit galet sugen på i snart en vecka) och mamma och pappa kommer och hjälper mig att äta upp dem.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats