Ordning: två små hemmabarn

Härliga torsdag

Idag har det varit riktigt soligt och härligt. Matilda och jag hade en mysig morgon och slumra till lite på soffan och sen så fick jag lyxen att göra en halvtimmes yoga medan M satt och tittade på i babysitten. Jag brukar gå efter ett favoritpass på youtube när jag känner mig ringrostig eller oinspirerad, det är toppen och ni kan hitta det HÄR. Direkt efter yogapasset packade jag in Matilda i sin nya ulldress från Reima som jag köpte på blocket och lite hemstickat (så klart). Sedan tog vi en promenad i rask takt så att jag fick upp svetten och flåset lite. Vi hittade en perfekt halvtimmesrutt med både sol, skog och lä. 



Det är så vårigt och härligt nu! Hoppashoppas att det håller i sig!
Nu sitter vi här och äter lunch, först Matilda och snart är det min tur. Sen tänkte jag dra igång och tvätta liggdelen till Emmaljungavagnen så att vi kan använda den vagnen också. I helgen ska vi ut på Dalarö och då kan det vara bra med en lite rejälare vagn.

Jag har förresten fått hem lite saker och har ännu mer ha hämta ut. Böckerna från bokrean och lite saker från rean på babyland är redan här. 



Bland annat lite extra greppvänligt nu när Matilda börjar närma sig det steget ❤

Sen har jag också fått hem en ny nappflaska från Twistshake, den svarta Super Hero och den är så snygg! Rabattkoden som jag pratat om förut gäller fortfarande så kika in på Twistshakes hemsida (länk) och beställ din egna flaska med 20 % rabatt använd koden sofiordning20 ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats