Ordning: två små hemmabarn

Julmarknad

Varje år, i jag tror det är sex år nu, har jag och Viktoria gått tillsammans på julmarknaden på Stortorget i Gamla Stan (med förra året som undantag).

Det är så bra att ha de där traditionerna när det annars i livspusslet kan vara så svårt att få till att träffas. Vi tog en lång fika, med varm choklad såklart, pratade ihop oss, och sen gick vi runt bland stånden.

Varje år köper jag marsipancigarrer, i år blev det dock bara en och utan smaksättning eftersom allt smakade så himla mycket alkohol ? Sen har vi den viktigaste traditionen, vi går jämt till samma stånd och köper en julkula åt varandra i julklapp. I år fastnade vi för samma sort båda två, så kulan på bilden är egentligen Viktorias, men min är likadan ? Ny del av traditionen är att V även köper en kula till Matilda ❤️

Vi köpte även på oss lite rolig dryck, jag köpte en enbärsmust, en hjortronmust och två hjortronglögg. Glögg som är så galet gott och de alkoholfria alternativen som brukar vara så galet äckliga, jag har höga förhoppningar på den här!

Nu spirar julstämningen, jag vill bara få upp resten av pyntet här hemma och sätta igång och baka för adventsfikat vi har om två veckor! Tack Viktoria för några jättemysiga och välbehövliga timmar, det var så kul att se dig! ❤️

PS, ni har väl inte missat tävlingen nedan? Jag har fått mycket fin respons men jättelågt deltagande! Kom igen nu, du förtjänar en lott! Vinnaren dras ikväll ??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats