Ordning: två små hemmabarn

Tomt

Här var det tomt. Dåligt bloggat idag… Jag var uppe rätt sent igår och bakade, så jag orkade inte förbereda ett inlägg då, och inte heller fixa ett på morgonen. Vill ni se vad jag bakade?

2

Vaniljmuffins, äpple och kanel, och päron-ingefära. Den sistnämnda blev jag riktigt nöjd med. Älska ingefära. Jag tog med muffinsarna till jobbet, men hälften blev kvar, vet inte direkt vad jag ska göra med dem.

Jag tog en lång dusch som början på kvällen, tände ljus och rökelse, peelade, gjorde ansiktsmask och smorde. Känns så skönt. Regndusch måste vara ett av de bästa köpen vi har gjort, men hjälp vad jag saknar badkar. Jag  råkade välta vårt förra, typ. Drog i det så att fötterna vek sig, men TO BE FARE så var det gamla fötter och det var nog bättre att jag drog sönder dem än att de vek sig när man låg i badet. Så nu är vi utan kar sen två år tillbaka. Det är den främsta anledningen till varför vi har beställt en ny tvättmaskin! När den kommer och vi slängt ut det gamla har vi plats för badkar igen! Helt galet vad jag längtar.

Ögonen går i kors så jag säger godnatt med ett löfte till er och mig själv att skriva ett riktigt ordentligt inlägg imorgon!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats