Ordning: två små hemmabarn

Något med åldern?

Igår satt jag och gungade med ett par barn på jobbet, och började må riktigt, riktigt illa. Jag tänkte (och hoppas) att det var för att jag känt mig lite yrslig men fick kommentaren av kollegorna ”att det kommer med åldern”. Kände mig stengammal. Blev också rekommenderad Calma tuggummin, för jag blev lite nervös inför den långa buss- och båtresan hit till landet. Mycket riktigt kunde jag inte hålla på med telefonen alls under resan och jag kände av varenda våg. Men tuggade inga Calma, så illa tyckte jag inte att det var. Dock är det varför jag inte uppdaterade på resan som jag ville.

På bussen tog jag faktiskt fram telefonen och knäppte ett snabbt foto på den fina regnbågen som syntes över londonviadukten.

  
Efter buss är det färja som gäller och sen motorbåt till familjens ö. Vi var framme klockan nio och då var det riktigt mörkt. Vi gick (inga bilar på ön) och lös med ficklampa. Makens tvååriga systerdotter som var med hade jättekul och pinnade glatt på, jag blev riktigt imponerad!

  
Ön som man tar sin egen båt från.

Väl framme och inne i värmen bjöd jag på kardemummakaka och kolakakor -tyvärr glömde jag ta en bild!

Nu sitter jag i mjukisbyxor och ullstrumpor framför kaminen och bara myser. Imorgon ska vi elda och kratta och fixa! Godnatt ☺️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats