Ordning: två små hemmabarn

Angående gaddning och kryssning

Goooood eftermiddag! Här mås det bra och jag och maken är på väg in till stan för att kryssa! Vi ska med Cinderella över natten och äta trerätters och dricka drinkar. Så härligt att vi verkar ha vädret med oss också ☺️

  
Igårkväll fick jag hjärtklappning och ångest när jag skulle sova. Hux flux -från ingenstans. Jag ville inte somna så och där med slocknade vi inte förrän vid tre… Maken drog för rullgardinen ordentligt och då lyckades vi sova till klockan elva ☺️ En bra och orosfri sömn!

Annars bestod kvällen av surfande på balkongen med infravärme, min favoritdricka just nu och salta pinnar, så det bådade ju gott.

  
Till brunch idag åt vi en massa frukt och rostat bröd med lemon curd, vi har ju massa kvar som inte gick åt till pavlovan. En lagom balans mellan nyttigt och mindre nyttigt ?

  
Jag sa hejdå till min tatuering som jag haft på ryggen sen i lördags…

  
Jag hade börjat gilla att ha något där! Man kanske skulle…. Men inte en enhörning då. Nej, tatueringar har jag velat över myyyycket mer än jag vill, jag hatar hur svårt jag har att komma till skott. Jag har flera idéer som jag vill göra något åt, men svårt att bestämma mig helt och svårt att prioritera. Och så länge det är veligt är det väl lagom oviktigt för att inte vara någon idé. Mummel.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats