Ordning: två små hemmabarn

Saffransbullar!

Nu är det en vecka sen vi var hemma hos tjejernas mormor och morfar och bakade saffransbullar! Det fungerar så dåligt med bilduppladdningen så jag har avvaktat med inlägget om det, men nu har det gått nog med tid.

Så här mysigt hade vi det ett kylig dag i november ❤️

Tjejerna var så roliga, det märktes att de hade bakat bullar förut och visste hur man skulle göra. När mamma sa att man får smaka blev dom storögda och tryckte snabbt in russin i munnen, haha jag brukar ha regeln att man får smaka först när man bakat klart och de hade suttit såååå suktade och duktiga och bara jobbat på utan att ens fråga eller smuggla in något.

Mjöla, kavla, bre, rulla, skära, pensla och lägga på plåt! De fick välja själva om de ville ha mandelmassa, russin och pärlsocker, och det var nog det roligaste.

Så här fina blev tjejernas bullar och saffranssemlorna som mamma gjorde samtidigt! Jag har haft ett sug efter just saffranssemlor i nån månad och mamma kirra grejen som vanligt!

Lite mys med morfar också såklart! Fick en massa härliga foton som måste framkallas så småningom.

Vad tycker ni om bildkollage som de ovan? Så brukade jag jämt göra när jag först startade bloggen och gick sedan ifrån det. Berätta gärna i en kommentar eller tryck på hjärtat om ni gillade inlägget! ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats