Ordning: två små hemmabarn

Snabba puckar

Och hej igen! Det kanske är lite såhär i bebisbubblan? Dagarna försvinner innan man hinner blinka. Var tog bloggtiden vägen?

För att komma ikapp får ni en liten snabbgenomgång!

Jag är frisk nu, lite knölig och öm, så jag är försiktigt, men jag mår bra och har så mycket att ta igen! Alla säger att man ska strunta i alla måsten och bara njuta av bäbis medan hon är liten, men jag som är så hemmakär och varit borta i över två månader… Jag vill städa och fixa! Det är så roligt! Det blir inte mycket sömn… när jag är uppe på natten för att byta blöja eller pumpa kan jag inte låta bli att plocka lite också. 

Matilda har börjar hitta sina rutiner nu och vill gärna sova nästan hela nätterna, men tyvärr måste vi fortfarande mata henne var tredje timme -vare sig hon vill eller inte. Ibland känner jag mig riktigt hemsk som tvångsmatar henne…

Idag var Simon och repade för första gången sen M kom till världen! Jag och M var ensamma hemma i rekordlånga FYRA timmar. Jättenyttigt för oss alla tror jag.

Vi fick två snabba inkik idag. Inte besök alltså, men Lovisa kom och hämtade en sak jag hade lånat, och min bror med familj stod på tröskeln och kastade in lite presenter ? bland annat fick vi ett set med body, mössa och byxor från villervalla i en härlig grön färg och med luftballonger. Jag har en liten svaghet för luftballonger så jag blev extra glad. De är i rätt storlek (44) så att hon kan börja använda dem redan nu! Vi har fått kläder från Lovisa och min syster också och jag blir så glad -jag hann ju aldrig köpa så många fina saker, det vi har är mest begagnat praktiskt.


Matilda fick presenter av min syster härom dagen också (hjälp vad alla är snälla), bland annat två mini-pixi. De är pyttesmå, men i Ms hand blev de alldeles lagom ❤


Hon har fått så mycket fint, jag får visa mer allt eftersom! Nu är det dags att sova en timme innan nästa matning!

Ps. Imorgon dyker nästa del av förlossningsberättelsen upp! I den här delen kommer Matilda till världen ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats