Ordning: två små hemmabarn

Bananugnspannkaka

En enkel och sjukt nyttig efterrätt eller frukost!

Bananugnspannkaka

5 portioner, 175*C, 25 min
  • 2 bananer
  • 4 ägg
  • 1 dl mandelmjölk
  • 1/2 dl sojamjöl
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 tsk bakpulver

Mixa ihop bananerna, äggen och mjölken. Sikta ner mjöl, socker och bakpulver och vispa ihop. Smörj små ugnsfasta portionsformar (med smör eller rapsolja) och fördela smeten. Grädda i mitten av ugnen i ca 25 min. Du kan testa så att pannkakorna är färdiggräddade genom att sticka dem med en tandpetare, den ska inte vara kladdig. Servera med passionsfrukt och bär!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats