Ordning: två små hemmabarn

Sjuk vecka!

Såååååååå! Nu ska ni få en uppdatering!

Matilda och jag är utanför lägenheten och hon sover i vagnen, för första gången på en vecka! Förra tisdagen började hon nämligen bli snuvig och fnuttan åkte alltså på sin första förkylning!

Jag har hållt mig lugn men nog egentligen varit riktigt nervös för hur det skulle bli, hur pass påverkad hennes andning skulle bli. Hon har ändå stelare luftrör än man ska ha. Kombon av att det var en mild förkylning och att donnan har kämpaglöd har varit bra! Nu har det som sagt gått en vecka och lite av snörvlandet håller i sig, men mycket värre än så har det inte varit. Mycket koksalt, lite snorsug och en alvedon en lite febrig natt! Hoppas det klingar av helt nu och att det hennes immunförsvar lärde sig kommer till hjälp under vintern. 6 bekräftade fall av RS i Stockholm förra veckan, ushush.

Annars mår vi bra! Magen växer och bilder dyker upp lite senare, om två veckor är det rutinultraljud och förutom att få veta hur bäbis mår får vi då reda på om det är en lillebror eller lillasyster. Just nu ser jag inte längre än fredagen innan då jag gör nästa tappmätning och får se bäbis sprattla lite.

Mycket mer har inte hänt… Allt är färdigplanerat och inhandlat inför ettårsdagen och de flesta julklapparna är på väg hem. Riiiiiktigt skönt att vara ute i god tid. Juldagen är den magiska nervösa dagen då vi når 25+1 i den här graviditeten (dagen då Matilda föddes) och jag vill inte ha NÅN ytterligare stress veckorna innan dess.

Bilder från dagarna som gått och alldeles för en stund sen ❤️

Torr nos fick salva (motvillig Matilda blev inte glad)

Mamma och pappa kom förbi med en ikealeverans och fika! ❤️❤️❤️

Stooooorstädning! När man ändå är inne hela dagarna?! Jag är så lycklig och fogarna är så slut! ? Men det var det lätt värt, så underbart att känna att hemmet är till den standard man vill en liten stund iallafall:

Matilda körde sitt första riktiga utbrott och låg på golvet och sprattlade och skrek sig hes medan jag klädde på mig ytterkläderna. Kunde inte göra annat än att skratta åt henne, ”jasså, det är den perioden vi är på väg in i nu?”

Telefonen kraschade, det här inlägget skrevs egentligen tidigare idag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats