Ordning: två små hemmabarn

Vila och vänner

Nu är det tredje dagen i rad vi har pappan i huset hemma, och det är så skönt. Han tjatar på mig att ta det lugnt och vill verkligen att jag gör så lite som möjligt… vilket är sjukt irriterande och frustrerande, men helt klart välgörande för kroppen. Jag tycker inte jag behöver vila och har så mycket vilja, fan vad segt det är att behöva lyssna, men det är ju faktiskt hans graviditet också, jag kan inte ta några risker bara för min skull.

Jag behövde tyvärr ut ur huset för att beställa ett nytt bank-id och Simon insisterade på att de skulle göra mig sällskap. Sjuuuukt läskigt tyckte jag att ta med Matilda till centrum, men det var precis efter öppning och knappt något folk. Hon älskade att få ta en snabb fika, hon åt klämmis och majsgodis men självklart var pappas semla mest intressant. Dessutom var det en liten fågel som hade råkat hitta in och gick och åt smulor mellan bordsbenen, och vi sprang på min mamma och hennes vännina. Lycklig Matilda som fick uppleva lite annat än hemmets fura väggar.

Idag tog Simon och M en promenad i snön med farbror Kaj som sen kom upp på en kopp kaffe. Kajs förslag och jag är så glad för de fina människorna som finns kring oss. Matilda spexade järnet och var riktigt glad att ha en gäst att umgås med.

Nu laddar vi i soffan jag och Simon medan Matilda tupplurar. Ikväll kommer Viktoria och Johan hit, och imorgon är det visning. Riktigt nervöst då det dykt upp YTTERLIGARE en likadan lägenhet som vår på hemnet, nu tror jag det är fem stycken uppe samtidigt och den här senaste har dessutom lägre utgångspris. Inte okej, den låg ute för typ 500000 mer för ett par månader sen.

Jaja, långt och rörigt inlägg, men jag får passa på att få ur mig så mycket som möjligt av det jag vill berätta när jag väl lyckas ta mig tiden! Tack för att ni tittar in, och tack till er som lämnar kommentarer, det värmer verkligen! ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats