Ordning: två små hemmabarn

Åka kommunalt med småbarn

Idag var jag och Emeli på äventyr, bara hon och jag, medan Matilda och Simon stannade hemma.

Det bjöds på frukost och lite blogg-pepp på Loppikontoret! Det var kul att träffa de som bara varit namn och foton tidigare. Roligt att de fixar lite även för oss små-bloggar!

Jag hade E i sjalen hela tiden på tåget. Först bara för att vi behövde komma iväg snabbt, men sen var det så behändigt och tryggt. Det fåniga var då att jag hade med vår koloss -Emmaljungan. Och bara släpade på den. Skön att ha väskan på men såååå onödig. Det var verkligen frustrerande och tidskrävande att gå genom specialispärrar och leta hissar och vi fick tillslut gå i både rulltrappa och trappa. Menmen, det gick ju och jag fick testa musklerna lite!

En sååå läskig sak hände dock -vagnen höll på att välta. Det var en kvinna som inte höll i sig och när tåget startade ramlade hon mot suffletten och vagnen liksom stegrade. Folk hann dra efter andan rätt rejält, men som tur var satt ju E tryggt hos mig. Inte en kommentar eller ens blick från kvinnan som tappat balansen, hon måste ha blivit lite chockad och sprang iväg.

Nu hoppas jag att E håller sig frisk för oj vad det dåliga samvetet maler. Får man verkligen åka kommunalt med bebisar? Träffa folk man inte känner? Att vänja sig vid det ”normala” är verkligen mycket svårare för mig än när jag fick acceptera motsatsen med en liten Matilda.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats