Ordning: två små hemmabarn

Året som gått 2019

Jag tog ju en ordentlig paus ifrån bloggen i år, så det känns som att det är mycket som saknas här inne. Som inte dokumenterats och som ni inte vet… Nu är året snart slut och jag tänkte att det vore lägligt med en lista över vad som hänt 2019, lite stort och lite smått! Kommentera gärna om det är något ni vill veta mer om eller se fler bilder från, så kan jag lyfta det i ett eget inlägg ?

JANUARI

NYÅR och nyårsdagen spenderade vi i Solna med en supergravid Angelica och hennes lilla familj. Matilda var precis fyllda 2 och Emeli var verkligen fortfarande en bebis, bara 9 månader gammal.

VICTOR föddes. Angelicas barn, men en stor händelse för oss med! Fina Victor. Han var väldigt liten och det var så häftigt att få känna på en bebis som var i samma storlek som M var när vi flyttade hem från neo. Det fanns något kvar i muskelminnet som väckte en massa känslor.

SNÖN var jättespännande för båda tjejerna. Jag glömmer lätt hur mycket som har hänt för Emeli det här året, hon kunde ju inte ens gå i januari!

FEBRUARI

PROMENADER varje dag för tjejernas tupplur. Jag hoppas vi kan få till det på något vis framöver också, jag mådde verkligen så bra av att få röra på mig ordentligt och i lite högre tempo varje dag. Jag höll igång det till i höstas då vi tog bort Emelis vila.

VIKTORIAS BRÖLLOPSPLANERING påbörjades! Vi skålade in vår första brainstorming.

NYFÖDDFOTOGRAFERING för Victor hemma hos oss. Jag ska försöka göra mer sånt 2020, det är ju jättekul!

BRÖD Jag började baka allt vårt bröd och gjorde det i nått halvår fram tills graviditeten och tröttheten fick prioritera bort något. Ser fram emot att börja baka bröd regelbundet igen dock!

MARS

EMELI FYLLDE 1ÅR och vi hade såklart kalas för henne. Vi gjorde även en ”Smash the Cake” hos samma fotograf som tog Matildas ettårsbilder, så nu har vi jättefina matchande foton på väggen.

WILMA och Matilda hittade verkligen varandra under 2019. De är sysslingar och det skiljer ett halvår i ålder på dem. Jisses vad Matilda tycker om henne och jag är så glad att vi har sett till att ses mer i år!

BRÖLLOPSKLÄNNINGSPROVNING för Viktoria! Första stora eventet i hennes bröllopsplanering och vi gjorde en jättemysig heldag utav det. Blev nästan som en liten minihippa för henne och var så fint. Det är så enormt givande att göra saker för/med någon som är så tacksam och aldrig förväntar sig något ❤️

APRIL

SIMON HIT THE BIG 3-0. Simon blev vuxen på riktigt… Typ, hehe. Av mig och tjejerna fick han en stor gasolgrill (ett superköp, blev mer grillning än någonsin i somras!) och så fick han göra bodyflight! Tjejerna såg på honom som om han vore en superhjälte där han flög ? det var nog det bästa i den upplevelsen.

VI SLUTADE AMMA. Äntligen. Jag ville att Emeli skulle få bestämma när hon var klar, men jag själv hade redan varit less på det i ett halvår och nu klarade jag det inte längre. Vi hade bara kvälls- och nån nattamning kvar, men jag pallade inte råa bröst och den ständiga standbyen längre. Det var SÅ skönt när Simon kunde kliva in och vara till samma tröst för henne som jag hade varit, för oss alla.

MAJ

LOVISAS MÖHIPPA gick av stapeln. Game of Thrones-tema i samma anda som deras bröllop och en massa äventyr som sträckte sig mellan Uppsala och Stockholm. Här var jag faktiskt gravid men visste det inte, så det blev de sista drinkarna på länge.

SIMON BYGGDE OM FRAMSIDAN, Vår första sommar här i huset köpte vi bara möbler till altanen, i år blev det ett jätteprojekt! Jag är galet imponerad av Simon, som aldrig byggt något innan vi flyttade hit, som tog mina ritningar och gjorde verklighet av dem. Vi hade en trasig stenmur som han slog isär, sedan byggde han, höjde marknivån och rullade ut gräs. Jag la ett par kvällar på gången. Ett jättejobb, och WOW vilket resultat det gav. Jag längtar efter sommar 2020 i vår trädgård!

ALICE DOP och jag som storgrät på storasyster Wilmas dop skulle minsann hålla mig lugn den här gången. Nehej du, det gick inte. Och gravid var jag ju den här gången med, om man får skylla på det. Dop är så vackra.

JUNI

VI ÅKTE TILL GÖTEBORG och bodde hemma hos Simons farmor några dagar. Simons kusin tog studenten och vi fick umgås med stora delar av den sidan av familjen som vi tyvärr inte lyckas träffa så ofta, men saknar väldigt. Inte lätt när de är på andra sidan landet, och tillochmed i andra länder. Svårt nog att få till att träffa de som bor här i Stockholm! Jag gjorde lite etiketter och pynt till festen ?, blev också igenkänd som ”hon som bloggar” vilket alltid är en rolig och konstig känsla…

VI PLUSSADE bebis 3 var på väg ❤️

SIMONS 30ÅRS-FEST. Drop in med både vänner och släkt hela dagen och kvällen. Kändes vuxet ? En jättelyckad och fin dag där tyvärr mer än jag önskat hamnade på Simon då vi både varit bortresta och jag mådde SÅ illa.

VIKTORIAS MÖHIPPA Japaninspirerat och späckat event med 15 tjejer totalt, verkligen a day to remember.

JULI

JAG PLOCKADE UPP BLOGGEN IGEN, men wow vilken skillnad det är… Pausen hade väl den effekten jag hade hoppats, det här känns verkligen inte som ett jobb längre. Slåss med känslan av att det är meningslöst då istället tyvärr. Det blir rent och slätt en öppen dagbok, och jag har ärligt svårt att hålla uppe motivationen då… Älskar det och tänker fortsätta, men saknar ett ”yrkesdriv” i mitt liv. Förr var det för många bollar i luften, men nu känns det som för få. Älskar ju känslan av att ha mycket att göra!

LOVISA GIFTE SIG, jag lämnade familjen hemma och åkte upp till Järvsö för bröllopet tillsammans med Sona, Viktoria, Johan, Lina och Oisin. Jag fick äran att binda buketterna till brudparet och brudföljet, samt fixa brudens hår, och det var superroligt att få göra! Jätteglad och tacksam över att jag fick göra det.

FRÄKEN flyttade in! Struliga kisskatten som förpestar och förgyller våra liv lika mycket. Hon är så fin och snäll och hon får vårt hus att kännas som ett hem, så glad att hon är här.

AUGUSTI

LIVET rullade på och vi njöt av de få sommardagarna vi fick det här året.

VIKTORIA GIFTE SIG och WOW vilken upplevelse. Inte bara för att det såklart var ett fint bröllop och en trevlig fest, utan för att jag fick vara en så stor del av det. Planeringen inför och den verkliga go-time:n där jag sprang runt och fixade under hela dagen var bara så… Häftig.

RUTINULTRALJUD och vi fick reda på att vi hade en frisk och fin flicka i magen ❤️ Efter det här fick de sista som inte hade hört än veta att nr3 var på G.

SEPTEMBER

CUPCAKE-KURS med min yngsta systerdotter!

SIMONS SYSTER gifte sig och avslutade därmed en hektisk bröllopssäsong!

OKTOBER

HALLOWEEN och tjejerna hade jättekul. Emeli hakade liksom på och tyckte allt som hände var spännande och kul, men just med Matilda var det så kul att hon verkligen var MED. Hon är ett litet BARN, medveten, tacksam, nyfiken och entusiastisk. Alla högtider och sånt har verkligen blivit roliga med henne.

NOVEMBER

BABYSHOWER för bebis 3. En mysig kväll med fina vänner ❤️

MATILDA FYLLDE 3ÅR och samma sak här som ovan, det är så tacksamt att fixa för henne. Hon var så peppad och så glad, och pratar fortfarande om sitt kalas, tårtorna, bullarna och sången som att det lyfter henne lika mycket varje dag.

DECEMBER

JUL En massa pyssel, pynt och såklart julafton. Simon fick rodda det mesta i år, och julen blev jättefin och tjejerna överlyckliga.

SÄNGLIGGANDES på riktigt. Jag har försökt göra extremt lite och vila mycket under många veckor, men nu är det liksom sluttampen och på nåder jag fortsätter vara gravid. Tror ni vi tar oss förbi tolvslaget?!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats