Ordning: två små hemmabarn

Bildbombs-dags!

Sååå tar vi och kör en till bildbomb från de senaste dagarna! Jag vill verkligen få ordning på bloggandet igen, göra varierade inlägg och flera varje dag. Jag har SÅ många tankar och inlägg jag vill få ut, och förhoppningsvis börjar jag få ordning på det praktiska så det faktiskt blir av. Håll ut!

Lite bilder från en av många lekparksutflykter de senaste dagarna. Dit vi flyttar är det ont om lekplatser, och dör vi bor nu finns det extremt många -så vi passar på!

En solig dag då Angelica och Olivia hälsade på! Vi gick till ankdammen och matade de få änder som fanns. Vad har hänt? Är det för att det är parningsdags som 99% av änderna saknades? Tjejerna var glada ändå och åt av majsen vi hade med oss till fåglarna.

Vi är så modiga. Ica maxi med barnen. Emeli i sjalen och Matilda i en väl avspritad vagn. Hon äger verkligen världen, lilla M. Trots att hon varit ute så lite skrämmer inget henne och hon ska ha och göra allt.

Två på Emeli. Stora tjejen som når fyra veckor och sitt egentliga BF (beräknade förlossningsdatum) imorgon!

Igår var vi iväg med bilen större delen av dagen. Huddinge sjukhus för att länna bröstpump, Södersjukhuset för att hämta bröstpump. Första gången på SÖS sen neo. Hemskt. Riktigt äckligt ångestfyllt, men förmodligen nyttigt. Ush vad jobbigt det var. Jävla SÖS. Hur som var dagen bra. Vi gick på fik, Blocket-fyndade en Kalikå-gunghäst som jag letat efter (måla eller inte måla?) och picnicade på altanen vid huset.

Annars är dagarna fyllda med matning av E som vill äta typ JÄMT och sysselsättning av M som lätt blir uttråkad just nu. Fix i huset och beställning av inredning osv. Och packning, packning, packning. Inte en sekund av dagen är tom, men vi ser noggrant till att få en stund i soffan varje kväll, där vi bara pratar eller döstirrar på TVn, det ger så mycket energi och ro. Fullspäckat men underbart. Hoppas ni mår bra, och tack för att Du kikade in! ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats