Ordning: två små hemmabarn

Dagen innan midsommar

Jag skäms över att jag inte bloggat idag! Det har funnits så många bra tillfällen men jag har inte ens fotat ordentligt. Jag antar att det är viktigt att leva i nuet Ibland.

Förmiddagsfika


På väg ner till bryggan med traktorn för att hämta maten

Vi fick iallafall all mat från MatHem.se idag! Det mesta var som set var menat, men på något sätt lyckades vi få 10 nät med lök och 8 påsar med morötter(???). Vet inte riktigt vad som hände där, men jag lär få höra om det i ett par år ?

Nu sitter maken på trallen och plockar bort den 14e fästingen idag. Tack ovh lov har bara en suttit fast, men vi MÅSTE vaccinera oss. Ush för dessa äckliga små djur.

Annars har svärfar sprayat för alla getingar på vinden idag, så de har flugit runt och varit arga som bin. Vanliga getingar och ett par bålgetingar. Jag gjorde iordning uteplatsen så att vi kunde sitta där och fika, och maken sopade taket. Han lagade också sin goda korvpasta till middag, och jag bakade en rabarberpaj.

Nu är tanken att vi ska gå ner och känna på vattnet! Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats