Ordning: två små hemmabarn

En försmak på semestern

Vilken mysig helg vi haft! Allt känns så mycket mer ”semester” bara av att ha bytt lägenhet mot radhus, men jag tror att vi också kommit in i ett visst sommar-lunk!

I fredags kom Kaj över och höll oss sällskap. Vi bodde tvärs över vägen från varandra förut, men det tar ändå bara 20 minuter för honom att cykla hit så det har inte blivit så farligt mycket värre.

Lördagen startade vi med pannkaksfrukost och god juice som jag fått, sen blev det lekpark. Simon varmed på det roligaste och där emellan rev han tapeter och lister och bredspacklade hela gästrummet. Idag söndag har han även hunnit med att slipaalla väggar, sätta upp taklister och foga. Jag är sjukt impad, det är som han aldrig gjort annat. Då var vi dessutom och badade på förmiddagen ? haha, inser när jag radar upp vad vi gjort under helgen att ”sommar-lunken” ändå är rätt intensiv!

Ny eko-juice från Godmorgon!

Det blev kramkalas och båda tjejerna somnade från ingenstans, såg supermysigt ut…

Vi har mumsat vinbär från mamma och pappas trädgård, och Emeli har mumsat… allt! Så roligt att hon ”gör” lite mer nu, främst för hennes skull!

Vi har fått hem en ny sjal! En enkel vatten-ringsjal som jag tror kommer användas flitigt -främst under greklandsresan om några veckor!

Imorgon blir till att göra ingenting, det är så galet varmt och Matilda längtar efter sina leksaker.

Hoppas ni haft en trevlig helg ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats