Ordning: två små hemmabarn

Hyrförråd?

Hej hörni!

Jag vill vara titta in och säga att allt är bra!

Det är lite anti-lugnet före stormen här hemma, om det går att förstå vad jag menar med det. Det är fyra veckor kvar tills Simon ska börja jobba, och det är LÅNG tid men vi vet hur fort det går. Han har nu varit hemma i 23 veckor räknade han ut. Galet. Aja, vi är berädda på eventuellt kaos i början när jag ska ha alla tre tjejerna hemma själv, och att jag då kommer lägga fokus på dem och att vardagen ska fungera, så det är mycket vi vill hinna innan dess. Och självklart vill vi hinna maxa tiden tillsammans, och Simons tid med varje enskild dotter också.

Idag storstädade jag. Jag började igår och trodde att de två timmarna jag hade över skulle räcka, men de gick åt till bara det ytliga… Vika undan regnkläderna, packa ihop och stuva undan skridskorna, skaka av och lägga undan vantar och mössor, torka medar och undersidor på barnens stolar, sortera upp barnens böcker osv osv osv… Grejen är den att det tog på tok för lång tid alltihop och jag har känt en SÅN stress idag, det har känts som att gå i tjära, jag kommer liksom ingen vart. Det är bara en massa flytta runt, vika så smått som möjligt och stuva. Aldrig bara hänga upp eller ställa undan där o då, för allt är så bökigt trångt. Och då måste jag närmare halverat hur mycket saker vi har under de senaste två åren. På riktigt. Det vi har kvar VILL vi ha kvar, varenda grej är synad och överväg, men det är fortfarande SÅ trångt. Och svårstädat. Jag blir galen. Så nu gick ag med på att vi ska hyra ett förråd igen, så som Simon sagt sen start. Suck. Men jag kommer förhoppningsvis må så mycket bättre av det. Jag skrev den här listan:

HYRFÖRRÅDET
Julsaker (4 lådor)
Spinnrock o tillbehör
Porslinsdockor
Minneslådor Sofi o Simon (2st)
Utedynor
Lite inaktuella kläder (1 påse)
Gardiner
Taklampor (2st)
Galgar
Åkpåsar osv
Tavlor

INNEFÖRRÅDET
Minneslådor (M,EoS)
Köksstol
Gitarr
Basfodral x2
Skor
Jackor
Finkläder
Jobbkläder
Pärmar osv
Dukar
(Skridskor)

KÄLLARFÖRRÅDET
(Däck)
Kökslåda
Köksarmaratur
Kylväska
Liten förstärkare
Dryckeshållare
(Skridskor)

SLÄNG
Dörr
Pool

Jag menar, det är väl ändå rimligt? Jag mår bra av att ha det luftigt, jag hatar när det är för mycket saker, inklusive möbler, så jag vill inte ha tusen byråer för småsaker eller alla tavlor vi har på väggarna. Ush. Hur gör man? Hur gör ni? Har alla turen att ha ett stort förråd eller garage i sitt hus?

Totalt orelatetade bilder på lite blandad vardag, kram på er ❤️

Memmi bär dockan i sjalen ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats