Ordning: två små hemmabarn

Imorgon är det black friday!

Ok, imorgon är det black friday, det betyder att det helst gäller att vara redo när klockan slår midnatt inatt. Vi kör en uppdatering kring Blackweek-inköpen som gjorts, ursprungslistan på mina planerade köp hittar ni HÄR, och julklappslistan HÄR.

-Först och främst beställde jag ifrån apotea. Det var ju inte på min blackweek lista, men allt jag köpte fanns på min vanliga checklista. Rekommenderar att ni kikar in där och fyller på medicinskåpet, de har bra rabatter. (Lite sjukt egentligen va? Att rea Alvedon?) Länk till Apotea HÄR.

Stavmixern jag hade siktat in mig på fanns till halva priset på MediaMarkt! De har dock fraktkostnad på köp under 500kr så jag köpte den online och sen åkte vi och plockade upp den i butik! Det fungerade jättesmidigt och ordern var klar på typ 2 timmar. Länk till Mediamarkt och mixern HÄR.

Vägglampan jag vill ha ligger på 446kr hos de flesta butiker (tror tillverkaren satt priset) så jag kommer beställa den från Bygghemma (HÄR) om det inte dyker upp något bättre erbjudande. Ellos har ju ganska bra vanliga rabatter emellanåt och den säljs där så jag vet inte om det är värt det.

Sängkappan var till extrapris men jag tvekade för länge då Simon tycker den är helt onödig.

-Sååå mycket Luciakläder finns på rea hos Ellos, men det slutade med att vi fick en 25% rabatt av mamma och köpte en tomteklänning på lindex, likadan som vi hade förra året. Nu har vi tre vilket gör att för 135kr har vi luciakläder för tjejerna både i år, och alla tre nästa år! Istället för totalt ca 5x200kr om vi köpt helt nya set.

-Förutom det har jag klickat mig runt på det mesta, letat julklappar även till alla syskonbarn, men inget på min lista har varit till extrapris.

-Åh, och till min lycka hittade jag EN ”Max nalle” kvar i EN butik, så den åkte vi och köpte! Inget extrapris, tvärt om dubbelt så dyr som jag hade tänkt, men ändå ett fynd då den inte tryckts på flera år!

Har ni nått bra fyndtips så säg gärna till!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats