Ordning: två små hemmabarn

Jag trodde att jag sipprade vatten…

Hej igen! Nu provar vi något nytt! Jag filmade under dagen igår och slängde sedan ihop en video! Inget proffsjobb och som sagt lite hastigt gjort, men jag tror att om ni tycker det är roligt att läsa om våra dagar här kan det vara roligt att se lite videos också, eller? Så vi kastar oss in.

Det som gjorde att det tog mig till idag att göra videon offentlig är att man ser tjejernas ansikten i videon. Känns inte helt bra i magen, jag försöker ju undvika det. Men ja, nu testar jag med en video så får jag se hur det känns helt enkelt.

Klicka på bilden för att komma till videon ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats