Ordning: två små hemmabarn

Lillfjorpan

Yes, gick som sagt över med chokladkakan och fick en bäbisdos. Vilken extrem saknad jag hade hunnit bygga upp! Jag känner mig så Galet lyckligt lottad över att de bor så nära att det inte är en stor grej att kika förbi. Idag var dagens konstiga bäbisframkallade term från min sida ”fjormp”, i diverse böjningar och kombinationer.

På vägen dit såg det nästan ut som att det hade snöat. Är det häggen som blommar ut nu?

  
  
  
Som vanligt bara försvann tiden när jag var där och jag kom hem mycket senare än jag hade tänkt mig. Det blev i stort sätt bara att byta skor och sen halvjogga till tåget. Här kan jag ju passa på att slå ett slag för mina nya skor. Jättesköna, och springvänliga ?

   

 Från DinSko för 399kr. Jag som inte alltid älskar att visa tårna tycker att det är underbart att ha hittat ett par skor där man slipper det, men som ändå är svala. För att inte tala om att jag får ha klack utan att känna mig begränsad av den över huvud taget, den är låg, mjuk, kil, och framför allt välbalanserad. Märks det att jag är nöjd?
Här i Solna doftar det underbart av alla syrener! En man stod och sålde stora buketter med liljekonvalj också, världens bästa blomma ❤️ så här långt tycker jag inte sommaren har kommit på vår sida om stan, än.

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats