Ordning: två små hemmabarn

När Matilda var 10 veckor

Igår nådde vi vecka 35+1, en milstolpe jag skrev om när jag var gravid med Emeli, för vid det här laget med Matilda hade vi en tioveckors bebis. Så här skrev jag då:

”Matilda vägde då 2450g och var frisk och utan vidare besvär. Vi var på sjukhuset en gång i veckan för att hålla koll på hennes vikt och för att göra ögonundersökningar pga hennes ROP. Hon hade apnélarm fasttejpat på magen och fick berikningar i maten för att lägga på sig ordentligt. Vi matade fortfarande strikt var tredje timme och jag pumpade och donerade mjölk. Vi hade ett lugnt och skönt hemmaliv.”

Så här såg magen ut med Emeli i, och till höger nu med lillasyster:

Lite olika ser de väl ändå ut? Jag har hela tiden den här graviditeten ryckt att magen suttit lägre är tidigare graviditeter.

Och här är Matilda 10 veckor gammal.

Jisses vad gravid jag känner mig nu. Men stanna en vecka till iallafall va lillasyster?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats