Ordning: två små hemmabarn

Skitdag

I föregår hade vi en skitdag. Förmiddagen åtminstone, men den kändes veckolång och känslan var svår att skaka.

Matilda irriterade mig SÅ mycket. Allt hon gjorde satt fel. Hon var trött och klängig, och så klart var set inte hennes fel och hon gjorde inte heller något fel. I kombo dock med Emeli som körde sitt längsta vakenpass hittills med strulig mage och 15000x kräkas på mamma och behöva gå omkring och skumpas med? Jag var INTE världens bästa mamma igår. Hemmet förföll, jag raserades, Matilda skälldes på och ingen hade varken roligt eller mysigt här hemma.

Sen somnade M. Äntligen. Efter 2,5 timmars nattning. Och jag bestämde mig för att ta nya tag. Hemmet röjdes, jag tvättade av mig, borstade tänderna och slängde på mig smink. När hon vaknade gick hon och Simon ut och lekte och jag fick ännu en stund med bara Emeli, hann amma i lugn och ro och laga både middag och lunch. Man hinner mycket på lite tid om man vill.

Vad vill jag med det här inlägget? För mig är bloggar och sociala medier en inspirationskälla, här vill jag finna motivation och pepp -och ge det samma. Men, make no mistake, mitt liv är inte bara solskensstunder. Jag stannade inte upp och tog en bild på när jag bråkade med Matilda, jag tog en när allt lugnat sig och jag ville fokusera om. Viktigt är dock att ingen ska tro att sociala medier visar en komplett bild, och viktigt för mig är att ni ska veta att jag är människa precis som alla andra ?❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats