Ordning: två små hemmabarn

Sommarsolstånd

Igår var den längsta dagen på året och vi gick ut seeeent och såg på solnedgången över klipporna och havet. Vi tog lite bilder med kameran och jag vill så gärna visa er, men det måste vänta tills vi kommit hem till alla sladdar.

Maken, jag och hunden bor i en liten, liten stuga uppe på berget brevid stora huset. Det är bara ett rum och varken vatten eller toalett, men det behövs verkligen inte. Första kvällen här skakade vi allt, dammade, sopade, gjorde plats på hyllorna och packade upp våra saker. Det är underbart att få ha sitt lilla egna här, även om det inte är vårt egentligen.


Sängen är en familjesäng vilket betyder att vi alla sover i den nedre, större, sängen men har ett perfekt ställe att sätta fast iPaden på ovanför oss! Vi har också med oss en liten högtalare och tadaa -minibio!


Här låg vi och tittade på orange is the new black (fast på bilden är det dagen innans Game of Thrones) och åt godis igår, innan vi gick ut och borstade tänderna i solnedgången. Idylliskt.

Tyvärr blir vi en mindre här ikväll. Vid tolv åker maken och hämtar sin mamma, syster och systerdöttrar och då kommer hunden såklart vara med sin riktiga mamma. Tomt det kommer bli. Han har ju varit hos oss i en vecka nu. 


Vi har varit väldigt konsekventa med honom och sagt ifrån när han skäller och tigger… Makens morföräldrar undrade vad vi hade gjort med honom, eller om det var samma hund. Bjäbbig har blivit lugn. Det blir spännande att de hur han låter när mamma är här! ?


Det verkar bli underbart väder idag och jag är så glad att vi är här.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats