Ordning: två små hemmabarn

Strul med försäkringskassan

Ok. Landat i sängen efter en lång men supermysig dag.

Efter många uppvak under natten (en till kindtand på g, bl.a.) och sen ösregn på det ställde vi in våra planer och hade en innedag. En hemmadag med så mycket kramar som det bara gick att få till. Vi har dansat, läst, lekt och fått besök av mormor och morfar. Nånstans där emellan möblerade jag och Matilda om i hennes rum och sen städade jag och Emeli 2/3 våningar. Det blev så mycket bättre i Ms rum! Ska knäppa lite bilder här framöver och visa er!

Kvällen försvann sen innan jag hann blinka. Simon var iväg och köpte lådor till garderoben och jag tog hand om disken. Sen skrev jag ett långt email till försäkringskassan som jag ska skicka iväg imorgon. Är det bara jag som tycker det här med föräldrapenning och SGI är en djungel? Så skört att göra fel och så mycket att veta. Vi har helt enkelt inte gjort som vi hade velat göra och nu mailar jag dem för att se hur vi kan lösa det.

Ur brevet:

”Jag ifrågasatte men kände mig förlöjligad. Det var inte ett samtal jag ville fortsätta och jag valde att göra som personen föreslagit trots att jag tyckte det lät underligt.”

Jag hoppas det kommer ordna sig… Vi vill betala tillbaka pengar och få tillbaka föräldradagar. Är det nån här som lyckats med liknande?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats