Ordning: två små hemmabarn

Syskonkärlek och stora tjejer

Vi börjar lite baklänges, så ska jag berätta vad vi gjorde igår.

Efter mellis gick vi till en park. Matilda äääälskar att åka vagnen just nu och blir helt lyrisk, Emeli är ju lättare att roa nu så det går bättre med vagnen för henne nu än förr -bara hon får något att leka med. Jag minns de där första gångerna som vi skulle promenera till BVC själva, Emeli var så liten och närhetstörstande men sov hon eller var lugn och nöjd fungerade vagnen. Det som lätt glöms är att Matilda var så mycket yngre också. Nu för tiden klappar hon på E och ger henne leksaker, då var hon bara intresserad av att peta henne i ögonen. Lagom lyckat.

Lite bilder från hemmaplan. Matilda kämpade till och från under typ en halvtimme för att få ner ett specifikt plommon. Tillslut lyckades hon, tog en tugga och slängde det på marken. Emeli somnade i sitt gym! Första gången sen innan koliken hon har lyckats somna så, hoppas det inte var en engångsgrej.

Så, tillbaka till förmiddagen då. Då var mina föräldrar här. De var på Ikea dagen innan och lyckades hitta det sista exemplaret av en lampa som utgått till mig! Sån tur! Pappa satte sen ihop de typ tusen delarna åt mig. Ni får bortse från stöket i den ostylade hembilden men jag vill bara visa hur mysigt sken det blev! Klart mycket bättre än den bara glödlampan ni kan se i en av de övre bilderna, haha.

Det var det! Lite senare dyker det upp ett till inlägg med lite paketöppning som vi också hade för oss igår kväll.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats