Ordning: två små hemmabarn

Uppdatering

Hej! Jag ser att ni är några stycken som kikar in här, så jag tänkte att jag skulle uppdatera er lite om nuet ?❤️

Tjejerna… Är sååå härliga. Tycker jag. Som inte kan ta några konflikter uran att få sammandragningar, och därmed bara får godbitarna. Haha, stackars Simon. Nej men de leker sååå bra tillsammans, dansar, leker familj, lagar mat, lägger pussel, bygger, gungar. Ja. Men grejen är att de klarar det så fint själva. Tillsammans. Utan konstant vuxet stöd. Det är verkligen helt fantastiskt att ha barn så tätt i ålder!

Hemmaplaner… Jag har verkligen satt mitt inredningsintresse på print medan jag varit sjukskriven. I brist på att kunna möblera om och småfixa har jag gjort moodboards och planritningar och det är SÅ kul. Hela hemmet är om möblerat i mitt planlösningsprogram på telefonen, förutom vardagsrummet där vi precis fått upp en byrå, tavelvägg, spegel, bokhylla och vägglampor. Hehe, så där är det redan klart. Kanske att något mer åker upp på väggen över soffan i vår, men det får vänta. Nu är det stora ombyggnadsplaner på gång istället!

Graviditeten… I skrivande stund är det 36 timmar kvar på 2019. 36 timmar kvar av att jag tar det så lugnt som möjligt. Klarar jag mig så länge utan att förlossningen sätter igång, vet ni vad som händer då? Då slutar jag ta min medicin. Då rakar jag benen. Då NJUTER jag av när hon sparkar och buffar där inne. Då diskar jag. Lagar mat. Och framför allt, då leker jag med barnen. Massor. Slappnar av, och njuter av att hon verkligen får komma precis när som helst. Åh, kanske går ut en stund!

4 månader… Har Simon varit hemma nu. FYRA månader sedan jag fick onda sammandragningar, förkortad tapp och vi trodde att hon där inne skulle födas. Tack Sverige för sjukvården och möjligheten för Simon att vara hemma. Helt galet vad tacksam jag är.

2019… Jag har börjat skriva en sammanfattning av året som jag ska försöka få upp imorgon! Det känns som att året har susar förbi och bövibinte har hunnit med någonting alls, men så är det ju så klart inte när man väl sätter sig och tänker efter.

Julen… Jag har smugit bort lite ljusstakar och så som det inte känns som att det är någon idé att sätta nya ljus i, och vår gran har dött och får stå så orörd som möjligt några dagar till. Men snart åker julen. Simon tror stenhårt på att det är tjugondagknut som julen ska ut, men när jag är på fötterna och kan storstäda huset vill jag fram med vårgardiner och bort med barr på en gång! Däremot ska vi helt klart köra ett efterlängtat julgodisbak nån gång i januari.

Nyårsplaner… Vi stannar (kanske ganska givet) hemma imorgon, men vi har gjort lite småplaner för att det ändå inte bara ska vara en kväll i mängden för tjejerna. Det blir en enkel trerätters, finklänningar, pynt och tomtebloss. Sen ska vi ha filmkväll, tjejerna får ostbågar och nån godis, och sen ska de få somna i soffan hur bäst de vill. Det händer aldrig här hemma. Vi tittar knappt på film eller så över huvud taget, och de ligger jämt i säng 18.30. Jag tror det kommer bli jättemysigt! Eller så blir de övertrötta och förvirrade, men det är väl ett äventyr det med ?

Ja hörni, annars står livet lite stilla just nu så jag har inte så mycket att tillägga! Vi hörs nog imorgon med resumén iallafall ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats