Ordning: två små hemmabarn

Varma dagar

Hej i värmen! Här hemma försöker vi hålla oss svala och samtidigt sysselsatta. Är så glad att vi hann flytta innan den här värmeböljan, vi har AC, sovrum på källarplan och alltid en sida av huset i skugga. Hur går det för er? Njuter ni av värmen eller lider ni? Hoppas ni inte är i närheten av bränderna iallafall, fy vad hemskt det är…

På eftermiddagarna är det svalt och skönt på framsidan av huset. Vi har fått vår soffa och Matilda (paketgalen som hon är) tyckte det var årets händelse. ”OOOOO!” sa hon och pekade för varje dyna eller sits som kom fram ur paketen, och så gick hon omkring och ”skar” upp tejpen med en pinne, precis som mamma gjorde med kniven.

Annars är det mycket glass och vattenlek nu när vi är ute, det är liksom det som fungerar. Klätterställningarna blir kanonheta och det är hemskt att gå några längre promenader. Vi har dock åkt pendel och det var riktigt svalt och skönt, haha.

Inne kliar det i pedagogfingrarna och vi är löjligt förberedda för kommande försök att ta bort blöjan. Vi har gjort lite eget nytt läromaterial och preppat för att börja arbeta med bokstaven ”M” nu i veckan som kommer. Kul kul!!!

Vad gör ni med era små i värmen?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats