Ordning: två små hemmabarn

Bildbomb från en solig dag

Godmorgon!

Idag är en stor dag då lillskruttan fyller ett halvår! Heeeelt galet att det redan gått sex månader sen vi låg på förlossningen och fick vårt 798grams-mirakel, men tillbaka till det sen! Matilda har redan börjat fira och visade hur stor hon är med att sova genom hela natten (19.45-04.00, och ja då är det morgon för då går hennes pappa upp) och ha torr blöja hela den tiden (kissade i handfatet när hon vaknade). Hon åt och somnade om, men här sitter jag pigg! Den första av förhoppningsvis 10 tvättmaskiner snurrar och jag skulle kunna få så mycket mer gjort, men kan inte låta bli att sitta i sängen och bara längta tills hon vaknar… Är M på humör sen när hon vaknat så ska vi ta lite 6-månadersfoton <3

Så länge bjuder jag på en bildbomb från igår!

 

Gymma, gymma, gymma! Den dansande räven är toppen!

Det är tur att man har en vagn med stor varukorg! Igår hämtade vi ut fyra paket.

Följer ni mig på instagram så har ni kanske redan sett hur mycket jag fyndat! Det här är från ett klädpaket från blocket, jag betalade 300kr+frakt, och det var 10 plagg till som inte är med i bild!

Lite frisk luft på morgonen (vi måste se till att plantera blommor i lådorna, igår blev jag glad för ogäset som hade börjat växa -.-)

Vi la trall förra året med den största anledningen att jag ville att man skulle kunna plaska ute, Igår invigde Isolde med vattenlek <3

Jag testbakade lite inför namnkalaset och Lovisa och min mamma fick hjälpa till att äta upp.

Så här hög var tårtan från början… men det är därför man testbakar! Det är vegansk kikärtsmaräng som smakade bra men inte klarade väta alls.

En närmare bild på några av muffinsarna. Ett hyffsat första försök på den här typen av spritsning, men jag ska öva lite mer innan showtime!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats